​​
Voor vragen / for questions

0183-581386

Muizenoverlast

Vanwege de muizenoverlast in en rond Herwijnen hebben we diverse bemalingspompen afgeleverd om dit probleem aan te pakken.

Beco kipper Brevis 100

Deze Beco kipper Brevis 100 mochten we afleveren aan vakantiepark Koning te Rijk / Residence de Eese in De Bult (Steenwijk).

De kipper gaat op het park transportwerk verrichten.

Beco Maxxim 240

Met grote trots weer een mooie aflevering van een Beco Maxxim 240 aan Van Der Krogt aanneming en verhuur BV te Leidschendam.

Jan, bedankt voor de order en Nico, veel werkplezier toegewenst met deze aanwinst.

Deze kieper hebben wij snel kunnen leveren dankzij onze grote voorraad. (Er is geen betere raad dan voorraad.)

Transportbanden

Aan een klant uit de regio mochten we deze prachtige set transportbanden leveren.

De transportbanden zijn in 4 maten te verkrijgen 2/3/4.5 en 6 meter.

Watertank met zuigarm

Onlangs hebben we deze mooie nieuwe watertank met uitschuifbare zuigarm afgeleverd.

Wij wensen onze klant veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst.

Inspiratie-tuintje

Onlangs heeft de gemeente Barendrecht bij ons een containerbak gekocht voor wel een heel bijzonder doeleinde, namelijk een inspiratie-tuintje.

In dit inspiratie-tuintje kun je ideeën opdoen voor het vergroenen van je tuin. 
Ze geven je er graag tips en informatie over (onderhoudsvriendelijke) groene tuinen, biodiversiteit en de gevolgen van klimaatverandering.

Vaia watertank

Ideaal voor in de zomer en droge periodes zijn deze watertanks.

Zowel voor het besproeien van bouwterreinen als bij het watergeven van bomen en planten.

Nu diverse modellen op voorraad en direct leverbaar!

Baggerpomp

Met dit droge weer mochten we weer een prachtige baggerpomp afleveren. 

Ook interesse in een baggerpomp? U kunt meer informatie vinden bij Producten, maar u kunt ons ook altijd bellen.

Werkcontainer

Aan Gebr. van Muyden Groenvoorziening BV mochten we deze werkcontainer afleveren.

Wij willen de klant bedanken voor de order en wensen hun veel werkplezier met de container.

Agomac kilverbak

Aan een loonbedrijf uit de regio mochten we deze zeer degelijke kilverbak afleveren. De kilverbak is uitgevoerd met hydraulische deuren, dubbele scheefstelling, pendelas en brede banden.

Beco stenenklem

We mochten aan een klant deze degelijke stenenklem van het merk Beco afleveren. Deze klem is van alle gemakken voorzien; klinkerplaten, verbreders, parallellogram en een hijs juk voor aan de kraan.

Triple onkruidborstel

Om een dijkhelling onkruid vrij te maken, mochten we deze Triple onkruidborstel afleveren.

Palletvorken bord Beco

Aan een klant uit de regio mochten we dit mooie palletvorken bord van het merk Beco afleveren.

Transportslangen

Op veel plaatsen in het land begint het weer droog te worden, daarom mochten we aan een klant in Emmeloord een mooie set transportslangen met koppeling en een haspel leveren.

Nieuw bij Aantjes Goudriaan de Sipma balenwikkelaar!

De Sipma balenwikkelaar is een kwalitatieve machine die geschikt is voor zowel de particuliere als voor de professionele gebruiker. Middels de driepunt hefinrichting van de tractor kan deze getransporteerd worden. Het draaiplateau wordt aangedreven door een hydrauliek motor. U heeft hiervoor 1 dubbelwerkende ventiel nodig op uw tractor. De Sipma balenwikkelaar is voorzien van een universele plastic dispenser die ingesteld kan worden in een breedte van 0.5M of 0.75M en die makkelijk afgesneden kan worden middels een snijsysteem die aan de machine is gevestigd, zie de foto's. De gemiddelde verpakkingstijd ligt tussen de 60-120 seconden, hoe breder de folie hoe sneller de verpakkingstijd. De overlap bij elke wikkel is 50 procent, dit zorgt ervoor dat de baal efficient wordt ingewikkeld en stevig genoeg is om deze op te slaan.

Deze balenwikkelaar is niet zelfladend. De Sipma balenwikkelaar bestaat uit een zeer sterk gebogen en gelast frame waardoor deze geschikt is tegen enige weerstand en overbelasting. Dit houdt uiteraard niet in dat men te zware balen moet gaan laden, maar zich houdt aan het maximum balengewicht van 1000KG.

Cellie frees

Aan van Hoven Hoveniers mochten we deze mooie Cellie frees afleveren.

De frees is direct in gebruik genomen naar grote tevredenheid van de klant!

Beco Brevis 100

Groot ingekocht Beco Brevis 100.

Direct uit voorraad leverbaar.

Containerbakken naar Sint Maarten

We hebben weer een stipje op de landkaart mogen zetten.

Wij wensen onze klant in Sint Maarten veel succes en werkplezier met de containerbakken.

Waterpompen

Recent mochten we deze twee mooie waterpompen afleveren. Ze hebben een capaciteit van 180 m3 per uur. De waterpompen gaan ingezet worden voor bevloeiing van natuurlandschap.

Opslagcontainer

Weer een mooi project afgerond! Deze opslagcontainer is geheel naar wensen van de klant aangepast. Wij wensen onze klant een succesvol resultaat.

Knikmops KM250

Van de week mochten we deze nieuwe knikmops KM250 afleveren aan van Hoven Hoveniers uit Noordeloos. De shovel is van alle gemakken en hulpstukken voorzien, zoals een bak, palletlepels, hijsjip en Beco stenenklem. We wensen ze veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Bemester

Het mest seizoen is weer begonnen. Hierbij is dan ook één van de eerste afleveringen een feit. Bent u ook op zoek naar een nieuwe bemester die voldoet aan de wet, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Beco haakarm

Afgelopen periode mochten wij een klant blij maken met deze prachtige Beco haakarm. Op de haakarm zitten vele opties. De haakarm gaat veelal dienen voor het verzetten van containers. Wij willen de gebruikers bedanken voor de gunning en heel veel plezier wensen met de nieuwe aanwinst.

Beco dealer van het jaar 2018

Onlangs is de dealerbokaal ‘dealer van het jaar 2018’ uitgereikt aan onze dealer Aantjes Goudriaan Machinery, gevestigd in Goudriaan. In het afgelopen jaar wist het team van Aantjes Machinery een groot aantal kipwagens te verkopen. Met het aantal verkochte kippers, de overall uitstraling op de website, (social) media e.a. over 2018 was deze titel dan ook meer dan verdiend door Henrie van Vuren en zijn verkoop team. 

De dealer van het jaar verkiezing heeft in 2016 voor het eerst plaatsgevonden, dit om de Beco dealers extra in het zonnetje te zetten voor hun inzet en enthousiasme en het stimuleren van de verkoop. Bij deze verkiezing word gekeken naar de Beco uitstraling, de herkenbaarheid als dealer zowel op de website als op de betreffende locatie, de afhandeling m.b.t. voorraadkippers en het aantal verkopen in het betreffende jaar.

Beco Transport Vianen

Bobcat kraan


Van Hoven Hoveniers is het jaar begonnen met deze nieuwe Bobcat kraan. Deze kraan is uitgevoerd met een speciale duimklem en diverse hulpstukken. Wij wensen ze veel mooie kraanuren toe!

Beco kipper Maxxim 240


Gebr. de Jong Hardinxveld-Giessendam heeft bij ons een nieuwe Beco kipper Maxxim 240 aangeschaft. Wij bedanken onze klant voor het vertrouwen. Wij wensen hem veel werkplezier met de nieuwe combinatie.

Beco Maxxim 180 XL

Van de Beek uit Bleskensgraaf heeft bij ons een nieuwe kipper Beco Maxxim 180 XL gekocht. Wij wensen onze klant veel werkplezier toe met de nieuwe kipper. Bent u ook op zoek naar een kipper, bel u ons vrijblijvend voor een offerte.

Beco Maxxim 240 XL

Robin Aantjes uit Wijngaarden heeft gekozen voor een nieuwe Beco Maxxim 240 XL kipper. De kipper is vanochtend in bedrijf gesteld. We willen Robin bedanken voor de gunning van deze mooie kipper.

Beco Maxxim 240


Loon en Verhuurbedrijf Van Der Heiden heeft deze mooie Beco Maxxim 240 gekocht. Wij wensen hen veel werkplezier toe. En willen hen hartelijk bedanken voor de goede samenwerking. Bent u ook op zoek naar een nieuwe Beco kipper, bel ons voor de mogelijkheden.

Feestdagen


Beste klanten,

De feestdagen komen er weer aan. Op 24 en 31 december zijn wij op afspraak open.

Voor een eventuele afspraak bel:

Bart 06-20697720
Henrie 06-83654047
Joost 06-57782481

Wij wensen u alvast fijne feestdagen.

Dear customers,

Because of the Holiday's and Christmas season our company is closed on 24th and 31th of December.

If you want to come by in this time please make an appointement and call:

Bart 0031-620697720
Henrie 0031-683654047
Joost 0031-657782481

We wish you a merry Christmas and a happy new year.

Sehr geehrte Kunden,

Bald ist es wieder Weihnachten. Unser Geschäft ist am 24. und 31. Dezember geschlossen. Wollen Sie doch vorbeikommen machen Sie bitte einen telefonische Verabredung.

Bart 0031-620697720
Henrie 0031-683654047
Joost 0031-657782481

Wir wünschen Ihnen schöne Feiertage!
 

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

Aantjes Goudriaan Machinery staat samen met LMB de With op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem van 27 t/m 29 november.

Bezoekt u ons op standnr. 371. Hartelijk welkom!

https://booking.evenementenhal.nl/en/rundvee-mechanisatie-vakdagen-go-2018/gorinchem?fbclid=IwAR2V7_zTdG5CYiVEVHoScjxJdZlTiEqQ7wmkm_hrI9rWYW1AxO994_-qV9w


 

Beco Maxxim 360


Aan een bedrijf in de regio mochten we deze mooie, gebruikte Beco Maxxim 360 leveren. De kipper is gelijk in het werk gesteld voor transport van zand en grond. Wij wensen onze klant heel veel succes met de nieuwe aanwinst.

Container met afdekluiken

Voor deze haakarm carrier mochten wij opnieuw een aantal containers leveren. Het gaat om een laadflat en een container met afdekluiken. Veel succes met deze nieuwe aankoop!

Kipper met kraan

Voor een klant uit de regio hebben wij deze mooie kipper samengesteld. Deze is multifunctioneel te gebruiken. Wij hebben deze kipper voorzien van een kraan, slootvuil schotten en openslaande deuren.

Baggerpomp

Deze nieuwe baggerpomp is bij de klant afgeleverd. De baggerpomp heeft een spuit bereik van 40 meter, hij verwerkt 400 m3 per uur.

Rodeo gigant shovel

Talsma veehandel uit Jannum heeft bij ons een rodeo gigant shovel gekocht. Heel veel succes met de nieuwe aanwinst.

Schapenwagen


Deze schapenwagen hebben wij de afgelopen week geleverd. We hopen dat onze klant er veel plezier van heeft.

Wacker Neuson kraan


Loonbedrijf den Boer bv uit Goudriaan heeft bij ons een Wacker Neuson kraan gekocht. Heel veel werkplezier gewenst.

Jong gebruikte hark


Deze mooie jong gebruikte hark verkocht. We wensen de nieuwe eigenaren veel plezier ermee.

Container met hydraulische achterklep


Loon- en Grondverzetbedrijf Voskuilen heeft bij ons een container met hydraulische achterklep gekocht. De container is gelijk in werk gesteld

Rodeo gigant shovel


Talsma veehandel uit Jannum heeft bij ons een rodeo gigant shovel gekocht. Heel veel succes met de nieuwe aanwinst.

Vaia watertank en IBC tanks


Deze mooie Vaia watertank van 8000 liter en drie IBC tanks zijn op transport gegaan naar de Antarctica. 14000 km hier vandaan zullen ze door onze klant gebruikt worden voor een project van 2 jaar.

Fokveedag Hoornaar


Tip voor dit weekend! Aantjes Goudriaan Machinery staat op de Fokveedag in Hoornaar. Bezoek onze stand en neem een kijkje op het terrein.

https://www.fokveedag.nl/programma/

Slootbrug waterschap

Het waterschap heeft bij ons een mooie slootbrug gekocht. Deze machine gebruiken ze om met de Herder combinatie een sloot te overbruggen. Wij willen het waterschap bedanken voor deze order en veel succes wensen met de nieuwe aanschaf.

Combine New HollandGisteren is deze combine van het merk New Holland uit Goudriaan opgehaald om vervolgens met de boot naar Ghana te worden vervoerd.
Onze nieuwe klant is er heel blij mee.
 

Avant shovel


Bas van Oosterhout Beregeningstechniek uit Hoeven heeft bij ons een mooie Avant shovel gekocht. Wij wensen hem veel werkplezier toe met deze shovel. Hiermee kan hij nu weer elke klus aan!

Beco active go Beco met de Super 1800 Active

Zeer aantrekkelijke financieringsactie voor de *Beco Super 1800 Active en Maxxim 240 Active* modellen t/m 31 december 2018 

kijk voor meer informatie in de brochure.

Download hier de brochure

Snipperkar

Van hoven hoveniers uit Noordeloos heeft bij ons deze gebruikte snipperkar gekocht. Wij wensen van Hoven hoveniers veel plezier met deze snipperkar.

Beco kipper voor Pieter Slingerland

Pieter Slingerland heeft bij ons een gebruikte Beco Vianen kipper gekocht. De kipper is gelijk in het werk gesteld. Wij bedanken Pieter voor deze mooie order en wensen hem veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst.

Zwaar transportwagens

Voor een project in Antarctica hebben wij deze mooie zwaar transportwagens mogen leveren. Op deze wagens mag 60 ton geladen worden en ze zijn 13 meter lang. Wij wensen de nieuwe eigenaren veel werkplezier met deze wagens.

Beco kipper Maxxim 240

Kok Lexmond heeft geïnvesteerd in een nieuwe Beco Vianen kipper. Deze kipper is helemaal volgens de nieuwe wet afgeleverd. Wij wensen Kok Lexmond veel plezier met de nieuwe kipper.

Watertanken

Vanwege de grote droogte in het hele land is er veel vraag naar water. Deze week al vele water tanken afgeleverd, zoals ook deze tank. Op dit moment nog enkele tanks op voorraad. Bel snel voor de actuele prijs. Ook bent u bij ons op het goede adres voor beregeningsslangen en toebehoren.

Baggerbak

De afgelopen periode ook deze mooie baggerbak afgeleverd. Tevens hebben wij deze kraan voorzien van nieuwe pennen en bussen. Deze kraan kan er weer jaren tegenaan.

Kipper

Afgelopen periode deze mooie nieuwe kipper afgeleverd. De kipper is geheel naar wens van de klant gebouwd.

Beco kipper Maxxim 260


Vorige week hebben wij deze mooie jong gebruikte Beco kipper Maxxim 260 af mogen leveren aan Willem Den Boer te Haastrecht. We wensen Willem veel succes met deze nieuwe aanwinst.

Beco Maxxim 240

Jaap Smits Kraanverhuur heeft bij ons een nieuwe Beco Maxxim 240 gekocht. Deze kipper is compleet uitgevoerd met gedwongen besturing, afdekluiken, achteruitrij- camera en verlichting en automatische vetsmering. Wij Jaap Smits veel werkplezier met deze kipper.

Alpego rotorkopeg


Wederom heeft van Hoven hoveniers een nieuwe machine in gebruik genomen. Deze keer een Alpego rotorkopeg. Dit is weer een mooie uitbreiding op hun machinepark. Wij wensen ze veel succes.

Beco Maxxim 260


Vorige week hebben wij deze mooie jong gebruikte Beco kipper Maxxim 260 af mogen leveren aan Willem Den Boer te Haastrecht. We wensen Willem veel succes met deze nieuwe aanwinst.

Kilverbak

Deze kilverbak is door ons afgeleverd in Polen. Inmiddels heeft de nieuwe eigenaar de eerste hectares van zijn land hiermee bewerkt en ligt het er weer keurig bij. Wij wensen hem veel plezier met deze nieuwe aankoop.

Container naar België

De meeste mestcontainer zijn al langere tijd in gebruik. Rohnny Bonneux uit België heeft bij ons een mestcontainer uit voorraad gekocht, voor gebruik als wateropslag. De container dient als bufferbak bij het beregenen van Kersen. Zoekt u ook nog spullen voor de beregening? Kijk dan snel verder op onze website.

Container bakken

De afgelopen periode hebben we weer verschillende container bakken verkocht. We wensen de gebruikers veel succes met deze nieuwe aankoop.

Waterpomp

Deze week hebben wij twee nieuwe waterpompen afgeleverd. Deze pompen zijn uiterst geschikt voor bij de sleepslang installatie. Neem contact met ons op voor meer info. Wij wensen beide loonwerkers veel succes met de nieuwe pomp.

Boxer Roterkopegg

Wij hebben in de afgelopen weken aan twee klanten een nieuwe Boxer Roterkopegg met zaaibak verkocht. Deze is verkrijgbaar in diverse breedtes. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Veehouderij Keij uit Geldermalsen

Veehouderij Keij uit Geldermalsen heeft bij ons een nieuwe balenwagen gekocht. Deze wagen is helemaal aangepast aan de wensen van de klant. Bedankt voor deze mooie order.

Baars Nieuwland

Baars in Nieuwland heeft afgelopen periode een tussenpomp met haspel en slang gekocht. Met deze tussenpomp kan men de bagger over een grote afstand verpompen. Bedankt voor de order en veel werkplezier!

K.B. Gude grondverzet

K.B. Gude Grondverzet heeft bij ons twee Pladdet B.V. kantelstukken gekocht. Beide kranen zijn uitgerust met kantelstuk en GPS om iedere klus goed uit te kunnen voeren. Wij wensen Kevin Gude veel gemak, werkplezier en een mooi resultaat toe!

Beco Brevis 100

Johan Kuijpers uit den Hout heeft bij ons een nieuwe Beco Brevis 100 gekocht. Deze wagen is voorzien van een combi klep met deuren om eventueel een machine in te vervoeren. Daarnaast ook te gebruiken als bakkenwagen achter de kraan. En natuurlijk waar deze kipper voor gemaakt is, namelijk het vervoeren van grond/zand etc. Laadvermogen van deze kipper is 10 ton.

Beco silagevork

Nu het mooie weer zich aandient, zijn onze boeren en loonwerkers weer druk om het gras van het land te halen. Loonbedrijf M Verhoef BV uit Nijkerk heeft bij ons deze Beco silagevork gekocht. Veel werkplezier toegewenst.

A. Koorevaar

AKoorevaar BV uit Molenaarsgraaf heeft zijn rupskraan voorzien van een Pladdet kantelstuk en een nieuwe palletvork. Arie veel succes met deze aanwinst.

Oskam Verhuur & Grondverzet BV

Oskam Verhuur & Grondverzet BV heeft bij ons een gebruikte 10 tons vaia kipper gekocht. We hebben nog een opbouw beschikbaar, eenvoudig zelf op een kipper te bouwen, 70 cm hoog. Neem contact op voor meer info.

Ridder TK650

Loonbedrijf Kievit uit Deil heeft bij ons een nieuwe Ridder greppelfrees gekocht. De Ridder TK650 is de grootste greppelfrees in zijn soort, een echt loonwerkers model.

800 liter IBC tank aanhanger

Boer BV Meerkerk heeft bij ons een nieuwe IBC tank op aanhanger gekocht. Deze tank heeft een inhoud van 800 liter en is voorzien van een pomp, zodat iedere machine getankt kan worden. Met dank aan Arjan den Burger.

Vacature Commerciel-technisch medewerker

Klik op onderstaande afbeelding voor de volledige vacature.

Vacature: Commercieel- technisch medewerker

Aantjes Goudriaan Machinery B.V.

Aantjes Goudriaan Machinery is een handelsonderneming en landbouw mechanisatie bedrijf.

De relaties van Aantjes Goudriaan Machinery  B.V. komen uit alle windstreken zowel nationaal als internationaal. Aantjes Goudriaan Machinery B.V. heeft een uitgebreide voorraad / assortiment staan van nieuwe en gebruikte machines t.b.v. de agrarischer sector, aannemerij, loonwerkbedrijven en industrie.

Functieomschrijving

- Website beheer
- Plaatsen / beheer van de producten en technische omschrijving op de website
- Inkoopbeheer
- Verkoop en dit specifiek voor het buitenland

Gewenst:

- MBO/HBO opleiding
- Commerciële gevoel & communicatieve vaardigheid
- Nederlands, Engels en Duits is correct in woord en geschrift
- Werkt graag in teamverband
- Flexibele ambitieuze klantgerichte instelling
- Aantoonbare commerciële en technische vaardigheden is een pré!
- De nodige affiniteit met computers, Microsoft Office pakket
- Fulltime functie (40 uur)

Wij bieden:

- Afwisselende baan, in een groeiend bedrijf
- Prima salaris conform CAO met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Prettige werksfeer in een klein team

Reageren? Herkent u zich in deze omschrijving? Reageer dan! Stuur uw sollicitatie brief en CV binnen 14 dagen per mail, hvv@aantjesgoudriaan.nl. Voor nadere informatie graag contact  opnemen met Dhr. Henrie van Vuren mobiel 06-83654047

Deutz fahr schijvenmaaier

Onlangs leverde wij deze nieuwe Deutz Fahr schijvenmaaier aan C. Halling uit Groot-Ammers. Wanneer het weer het toelaat kan de maaier aan de slag om de eerste snede te gaan maaien. Bent u nog op zoek naar een maaier? Neem een kijkje op onze website voor de actuele voorraad.

Afleveringen

De afgelopen dagen hebben wij diverse machines afgeleverd. Waaronder een extra grote palletdrager, twee zwaar uitgevoerde rubberschuiven een kilverbak en een hakselaar. Gebr. de Jong Hardinxveld-Giessendam kocht bij ons de kilverbak. De Hakselaar is op transport gegaan naar Kroatie.
 

Heatweed


De komende dagen loopt te temperatuur weer lekker op en groeit het onkruid hard. van Hoven Hoveniers heeft bij ons een Heatweed onkruidbestrijder gekocht. Hiermee kan het onkruid op een milieuvriendelijke manier gedood worden.
 

Vredo Doorzaaimachine

van Hoven Hoveniers heeft bij ons een gebruikte Vredo doorzaaimachine gekocht. De doormachine is door hun zelf gereviseerd een staat klaar om van uw grasveld het meest groene grasveld te maken!

Scania Super G360 vrachtwagen

Joop Goossens civieletechniek te venray heeft bij ons deze Scania Super G360 gekocht. Wij wensen Joop Goossens en het personeel veel werkplezier toe.

Bigbag vuller voor KWS


Wij zijn trots dat we deze bigbag vuller mochten leveren aan KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard. Deze bigbag vuller heeft een gecombineerde ophanging met CW4 en systeem 2000. Wij wensen de medewerkers veel succes en danken ze voor het in ons gestelde vertrouwen. Op onze website hebben we een filmpje waar de bigbag vuller in actie te zien is.
 

Mestcontainers

Afgelopen weken hebben we meerdere mestcontainers met neuswiel afgeleverd. Waaronder een 80 kuubs container in bedrijfskleur en een 45 kuubs container in Fendt groen. Op dit moment hebben wij nog een gegalvaniseerde 45 kuubs mestcontainer met neuswiel op voorraad staan voor een snelle levering.

Lease bij Aantjes Goudriaan Machinery!


Nieuws vanuit Goudriaan voor ondernemend Nederland !
Inmiddels hebben enkele klanten al gebruik gemaakt van onze lease aanbieding. Door een Samenwerkingsverband met DLL is het mogelijk om onze machines in de lease aan te bieden. Dit zowel voor nieuwe als gebruikte machines. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie https://www.aantjesgoudriaan.nl/lease/ en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 

VGM kipper voor Ted Kasbergen

Loonbedrijf en Kraanverhuur Ted Kasbergen heeft bij ons een gebruikte VGM kipper gekocht. De kipper is uitgerust met o.a. luchtberemming en hydraulische afdekluiken. Wij wensen Ted en het personeel veel werkplezier met deze kipper!!
 

Henken Behandelbox en IBC dieseltank

Onlangs hebben wij deze compleet uitgevoerde Henken behandelbox geleverd. De behandebox is uitgevoerd met elektrische lieren, vanghekken, rubberenmat, voorpootsteunen etc. Ook leverden we een naar wens uitgevoerde IBC tank in een grijze kleur.

Op maat gemaakt!

Voor Van der Lely groenvoorziening uit Wassenaar mochten wij opzetschotten en een klep met deuren leveren voor de bestaande kipper. De nieuwe delen zijn in de gewenste kleur gespoten en zorgen voor een mooi geheel. Voor Van der Ven uit Brakel hebben wij een bakkenwagen naar wens gebouwd. Beide klanten veel werkplezier en gemak toegewenst!!!
 

Sweep veegmachine

van Hoven Hoveniers heeft bij ons een nieuwe veegmachine gekocht. De keuze is gevallen op het nieuwste model van Sweep met 3 zware zwenkwielen, hydraulische opvangbak, hydraulische zijborstel, watersproei-inrichting, koppelbok voor de shovel en de trekker. Op onze website is een filmpje te zien van de bezem in actie! www.aantjesgoudriaan.nl

Veewagen

Deze week mochten wij een nieuwe veewagen leveren. De wagen is zeer compleet uitgevoerd met traanplaat bodem, extra verlichting, naar wens gemaakte vanghekken naast de wagen.

Promotie project van Wellantcollege De Bossekamp Ottoland

Voor een project van Wellantcollege De Bossekamp Ottoland is voor ons een promotiefilmpje gemaakt. Tamara van Luik, Naomi Hendriks en Rianne Terlouw hartelijk bedankt voor het maken van dit mooie filmpje, Supergoed gedaan!!!

Aflevering

Afgelopen week zijn we druk geweest met het leveren van verschillende machines. Waaronder deze Wallenstein BX 102R versnipperaar, JPM 19TLL trailer, gebruikte Beco en VGM kippers. De Wallenstein BX102R versnipperaar heeft een Maximale invoer van 25,4 cm, uitgevoerd met 4 messen en no stress invoer. De JPM trailer is uitgevoerd met een houten bodem, hydraulische opritten en dubbel gemonteerd wielen. Iedereen veel werkplezier met deze machines!!

Containers

Schimmel Overberg B.V.heeft bij ons meerdere containers gekocht. Waaronder ook een nieuwe gegalvaniseerde mestcontainer uit onze voorraad. Bent u op zoek naar een nieuwe mestcontainer voor het komende seizoen, wees er dan snel bij voor een tijdige levering!!
 

Mcconnel armmaaien met Becx heggenknipper

MCconnel armmaaier met Becx heggenknipper geleverd aan van huizen groenvoorziening en drainage uit Barendrecht. Deze machine wordt ingezet voor machinaal hagensnoeien en vervangt de oude machine.

Kerstgroet


Aantjes Goudriaan Machinery wenst een ieder fijne feestdagen toe! Tussen kerst en nieuwjaar staan wij met iets lekkers voor u klaar en bent u van harte welkom bij ons in Goudriaan.
 

Bakkenwagens KWS


KWS Infra Amsterdam-Heerhugowaard heeft bij ons twee bakkenwagensgekocht. Deze wagens hebben wij naar wens gebouwd. Bent u ook op zoek naar een bakkenwagen? Neem een kijkje op onze site en informeer naar de mogelijkheden!!
Wij bedanken KWS voor het vertrouwen!

Agomac Bizon 3000

Afgelopen zomer leverde wij deze Agomac Bizon 3000 kilverbak af in Ter Heijden. De kilverbak is gespot tijdens het kilveren bij akkerbouwbedrijf De Leeuw. Meer actie foto's van de John Deere 6215R met Agomac bizon 3000 op http://www.trekkertrekker.nl/overige-fotos-2017-deel-111/

Brandstof aanhanger

Voor het veilig opslaan en vervoeren van brandstof hebben wij verschillende oplossingen. Koop Bronbemaling B.V. Nederland heeft bij ons twee complete tankaanhangers aangeschaft. Deze tanks hebben een capaciteit van 995 liter diesel en 300 liter adblue. Beide tanks zijn voorzien van 12 volt pomp, afgifteslang en afgiftepistool. Op de dissel van de aanhanger is een gereedschapskist gemonteerd om klein materiaal en een accu in op te slaan.
 

Winterdienst

Gebr. van Rijswijk uit Wijk en Aalburg hebben zich voorbereid op de winter. Met een sneeuwschuif voorop en een zoutstrooier achterop gaan ze de strijd aan om verschillende terreinen veilig en begaanbaar te houden. Bent u nog op zoek naar een sneeuwschuif of zoutstrooier? Wij hebben diverse oplossingen voor u klaarstaan, neem contact op voor meer informatie!!

Beco Maxxim 240 Active

Afgelopen week mochten wij aan kraanverhuur C. van Randwijk deze Beco Maxxim 240 active kipper leveren. Deze kipper is compleet uitgevoerd met een gedwongen gestuurd pendeltandem met michelin 24 X 20.5 banden, Luchtberemming met mechanisch ALR ventiel, Werklampen, Gereedschapskist en Vako afdekluiken.

Rundvee & Mechanisatie vakdagen Gorinchem

De rundvee & mechanisatie vakdagen in Gorinchem zijn weer begonnen. Ook wij zijn weer aanwezig en hopen u daar te ontmoeten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, om naar de beurs te komen, dan bent u altijd welkom bij ons in Goudriaan.

Agritechnica

Op de Agritechnica in Hannover waren diverse merken te zien welke wij aan u kunnen leveren. Heeft u in Hannover interesse gekregen in een van deze producten of wilt u deze bij ons komen bekijken, neem dan even contact met ons op. Onder andere voor producten van: Beco Vianen, Landini Tractors, Schouten Machines, WIFO-Anema BV, Peecon.

Export

Binnen ons bedrijf is export een belangrijke tak om diverse gebruikte machines te kunnen verkopen. Hier ziet u een aantal machines welke wij onlangs verkocht hebben.